Douche Filter WFS-S12B

Douche Filter WFS-S12B

Douche Filter WFS-S12B


In de laatste 10 jaar hebben miljoenen mensen over de wereld de cosmetische voordelen van bad en douchefilters erkend. Velen beweren dat ze na één keer douchen met een douchefilter al verschil merken aan hun huid en haren. De reden dat je al snel verschil merkt is dat een douchefilter tot 99% van alle chlorine uit het bad- en douchewater filtert. Chlorine dat je ook in zwembaden vindt verwijderd het beschermende laagje van de huid en droogt deze langzaam uit. Hierdoor krijgen bacteriën en schadelijke stoffen uit cosmetica meer kans om in de huid te trekken en de nodige klachten te veroorzaken. Wanneer je snel last hebt van droge huid of eczeem is het dus verstandig om eens een douchefilter uit te proberen.

Het is inmiddels bewezen dat je tijdens een douche van 10 minuten meer chemicaliën binnen krijgt dan van het drinken van vier liter water! Dit komt ten eerste door dat chemicaliën en zware metalen verdampen en via de luchtwegen binnen komen en ten tweede omdat de poriën van onze huid open gaan staan van de warmte. Voordat je een dure waterfilterinstallatie aan je keukenkraan laat zetten is het dus verstandig eerst een douchefilter te proberen. Mensen met gevoelige luchtwegen zullen snel verschil merken wanneer ze in schoon water baden en douchen.  Een douchefilter is niet alleen raadzaam bij droge huid, huidproblemen en gevoelige luchtwegen maar voor iedereen.

Eigenschappen en voordelen van de Douchefilter WFS-S22B bad- en douchefilter op een rijtje:

Douchefilter Verwijdert niet alleen Chlorine maar ook zware metalen zoals lood, kwik en nikkel. Bacteriën en andere substanties in het water worden gefilterd.
In onze Douchefilter worden de Amerikaanse KDF55 met Ceramische technology gecombineerd en dat zorgt ervoor dat de WFS-S12B douchefilter watermoleculen kan afbreken tot kleinere moleculen die je huid dieper kunnen reinigen en de groei van bacteriën tegen gaan. Doordat het water tot dieper in de poriën van je huid door dringt kunnen de resten van cosmetica en bacteriën beter worden verwijderd. Omdat de poriën schoner worden kan de huid beter zijn natuurlijke beschermingslaag in stand houden en zal je huidstructuur verbeteren.

Verlicht luchtwegproblemen zoals astma en bronchitis doordat het water gezuiverd wordt van chlorine dat de luchtwegen belast bij verdamping.
Werkt goed tegen huidallergie, droge huid en eczeem. Bacteriën krijgen minder kans. Door het behouden van het natuurlijke beschermingslaagje van de huid voorkom je rimpelvorming.
Je haar wordt zachter en gezonder doordat het niet meer met chlorine belast wordt.

Een douchefilter is een van de gemakkelijkste manieren om de dagelijkst blootstelling aan chemicaliën te verminderen.
De luchtkwaliteit in je badkamer en daar omheen verbeteren.

Let op: Wanneer je de douchefilter gebruikt om droge huid en haren te voorkomen is het belangrijk dat je wast met een natuurlijke zeep voor je huid en een natuurlijke shampoo.

Capaciteit: 57000 liter of Maximaal 1 Jaar
Gewicht: 600g
Aansluiting: 1/2 inch

  • €37,50
  • Excl. BTW: €30,99
  • Koop 2 en betaal €32,50 per stuk

Verzend timer

Bestel binnen en uw bestelling komt binnen op Vrijdag 23 Oktober 2020

Prijsgarantie

Altijd de laagste prijsgarantie! Goedkoper gezien geef dit aan ons door. Klik hier

Gratis Verzending in NL & België *

Vanaf €20,- gratis! Bij orders onder de €20,- betaal je €5,95 verzendkosten.

Achteraf betalen

Bij ons kunt u kiezen om pas na 14 dagen te betalen!

100% Geld terug garantie

U heeft 30 dagen recht op retour!

Tags: Douche Filter, Douche filters, WFS-S12B, Douche waterfilters