Icepure SF001-H Douche Filter Anti-Kalk

Icepure SF001-H Douche Filter Anti-Kalk

Icepure SF001-H Douche Filter Anti-Kalk


Dit filter helpt u tevens tegen kalkaanslag in uw badkamer.
In de laatste 10 jaar hebben miljoenen mensen over de wereld de cosmetische voordelen van bad en douchefilters erkend. Velen beweren dat ze na één keer douchen met een douchefilter al verschil merken aan hun huid en haren. De reden dat je al snel verschil merkt is dat een douchefilter tot 99% van alle chlorine uit het bad- en douchewater filtert. Chlorine dat je ook in zwembaden vindt verwijderd het beschermende laagje van de huid en droogt deze langzaam uit. Hierdoor krijgen bacteriën en schadelijke stoffen uit cosmetica meer kans om in de huid te trekken en de nodige klachten te veroorzaken. Wanneer je snel last hebt van droge huid of eczeem is het dus verstandig om eens een douchefilter uit te proberen.

Het is inmiddels bewezen dat je tijdens een douche van 10 minuten meer chemicaliën binnen krijgt dan van het drinken van vier liter water! Dit komt ten eerste door dat chemicaliën en zware metalen verdampen en via de luchtwegen binnen komen en ten tweede omdat de poriën van onze huid open gaan staan van de warmte. Voordat je een dure waterfilterinstallatie aan je keukenkraan laat zetten is het dus verstandig eerst een douchefilter te proberen. Mensen met gevoelige luchtwegen zullen snel verschil merken wanneer ze in schoon water baden en douchen.  Een douchefilter is niet alleen raadzaam bij droge huid, huidproblemen en gevoelige luchtwegen maar voor iedereen.

Eigenschappen en voordelen van de Douchefilter WFS-S21A Anti-Kalk bad- en douchefilter op een rijtje:


Speciale 6 in 1 filter. Gepatenteerd ontwerp.
Dit is het enige filter met een magneet in de filter dat ijzer, mangaan en fluoride verwijderd. Dit geeft een veel zachter water en een meer energy gevoel.Douchefilter Verwijdert niet alleen Chlorine maar ook zware metalen zoals lood, kwik en nikkel. Bacteriën en andere substanties in het water worden gefilterd.
In onze Douchefilter worden de Amerikaanse KDF55 met Ceramische technology gecombineerd en dat zorgt ervoor dat de WFS-S21A douchefilter watermoleculen kan afbreken tot kleinere moleculen die je huid dieper kunnen reinigen en de groei van bacteriën tegen gaan. Doordat het water tot dieper in de poriën van je huid door dringt kunnen de resten van cosmetica en bacteriën beter worden verwijderd. Omdat de poriën schoner worden kan de huid beter zijn natuurlijke beschermingslaag in stand houden en zal je huidstructuur verbeteren.

Verlicht luchtwegproblemen zoals astma en bronchitis doordat het water gezuiverd wordt van chlorine dat de luchtwegen belast bij verdamping.
Werkt goed tegen huidallergie, droge huid en eczeem. Bacteriën krijgen minder kans. Door het behouden van het natuurlijke beschermingslaagje van de huid voorkom je rimpelvorming.
Je haar wordt zachter en gezonder doordat het niet meer met chlorine belast wordt.

Een douchefilter is een van de gemakkelijkste manieren om de dagelijkst blootstelling aan chemicaliën te verminderen.
De luchtkwaliteit in je badkamer en daar omheen verbeteren.

Let op: Wanneer je de douchefilter gebruikt om droge huid en haren te voorkomen is het belangrijk dat je wast met een natuurlijke zeep voor je huid en een natuurlijke shampoo.

Capaciteit: 48000 liter of Maximaal 6 maanden
Gewicht: 800g
Kleur: Zilver met bruin rand
Aansluiting: 1/2 inch (universeel voor elk kraan en slang)

  • Merk: Icepure
  • Model: SF001-H
  • EAN: 0798863122372
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €36,50
  • Excl. BTW: €30,17
  • Koop 2 en betaal €31,50 per stuk

Verzend timer

Bestel binnen en uw bestelling komt binnen op Dinsdag 07 December 2021

Prijsgarantie

Altijd de laagste prijsgarantie! Goedkoper gezien geef dit aan ons door. Klik hier

Gratis Verzending in NL & België *

Vanaf €20,- gratis! Bij orders onder de €20,- betaal je €5,95 verzendkosten.

Achteraf betalen

Bij ons kunt u kiezen om pas na 14 dagen te betalen!

Binnen 30 dagen retourneren

Bij ons heeft u een zichttermijn van 30 dagen

Tags: Douche Filter, Douche filters, WFS-S21A, Douche waterfilters, Anti-Kalk, SF001, SF001H, SF001-H